Etusivu      Sukukirja
 
Uusi sukukirja myynnissä
 
Sukukirjamme - Muotka-Rantakokko -suvut, Ylimuoniolaisia sukuja 1600-luvulta 2000-luvulle, toimittanut Kerttu Saarni - III täydennetty ja päivitetty versio on ilmestynyt.  Se julkistettiin sukujuhlassa, joka pidettiin Muoniossa 23. - 24.7.2011. 
 
Kirjan ulkoasu on identtinen I ja II painoksen kanssa, lukuun ottamatta kirjan selkämykseen painettua merkintää III.  Kirjan sisältö on kuitenkin merkittävästi muuttunut verrattuna II painokseen.  Juuri ilmestyneeseen, uuteen versioon on lisätty 750 nimeä.  Osa niistä on Anneli Ylipään tekemän sukututkimuksen tulosta ja koskee siten vanhoja aikoja.  Osa on suvun jäsenten nykytilanteestaan lähettämiä päivityksiä.  Kirjaa lisättiin myös kuvia.
 
Joku lukija voi ihmetellä, miksi hänen perhetilannettaan koskevat tiedot ovat entisellään ja toisen sukulaisen tiedot ovat ajantasaisia.  Vastaus kuuluu: on luvallista päivittää vain sellaiset tiedot, jotka asianomaiset ovat itse lähettäneet ja allekirjoituksellaan vahvistaneet.
 
Kirjaa ostettiin sukujuhlassa runsaasti.  Sitä on kuitenkin edelleen saatavilla.  Kirjan hinta on 38€ / kpl.  Sitä voi käydä ostamassa Muoniossa Kielassa sijaitsevasta Palkisen Käsityö- ja lahjatavarakaupasta.  Kirjaa voi myös tilata postitse sukuseuran hallituksen jäseniltä, esimerkiksi Ruotsissa Anneli Ylipäältä ja Suomessa Mervi Muotkalta (katso Yhteystiedot -välilehti osoite-, puhelin- ja sähköpostitietoja varten).
 
 
Tiedonkeruu jatkuu

Vuoden 1999 henkilötietolain ja nykyisten sukututkimuskäytänteiden mukaisesti on tärkeää, että kukin perhe itse toimittaa oman perheensä tiedot allekirjoituksellaan vahvistettuna.  Näin toimien ei synny tilannetta, jossa joku joutuu kokemaan, että perheeltä kysymättä olisi julkaistu heitä koskevia tietoja.  Myös virheellisten tietojen määrä vähenee mainitulla menettelyllä.

 
TÄSTÄ avautuu tiedonkeruulomake.
 
Lomakkeen täyttämis- ja käsittelyohje:
 
Käsin täyttäminen
1.     
Tulosta (Käytä Acrobatin tulostusta, ei selaimen!)
2.     
Täytä sivut käsin (tai kirjoituskoneella)
3.     
Allekirjoita
4.     
Lähetä sivut postitse.
 
Tietokoneella täyttäminen
1.      Kirjoita tiedot suoraan täyttökenttiin
         (voit siirtyä kenttiin hiirellä tai sarkainnäppäimellä)
2.     
Tulosta (Käytä Acrobatin tulostusta, ei selaimen!)
3.     
Allekirjoita
4.      Lähetä sivut postitse.

Jos täyttötila lomakkeella ei riitä, niin voit jatkaa käsin tulosteiden kääntöpuolelle tai erilliselle paperille

Lomakkeen palautusosoite:

Mervi Muotka
Utkujärventie 23
99310 YLIMUONIO
sähköposti:    mervi.muotka@pp.inet.fi