Etusivu      Aktuellt
Verksamhetsperiod 2021 – 2022
 
Några ledamöter bor i södra Finland och kan inte alltid vara på plats i styrelsen sammanträden. Kommunikation via internet ger möjlighet till det.

Styrelseledamöter till verksamhetsperiod 2021-2022:
Mervi Muotka, ordförande
Hekla Muotka, vice ordförande

Övriga ledamöter:
Olli Muotka, Outi Muotka, Virva Muotka, Raija Puranen och Anneli Ylipää

Suppleanter:
Asko Muotka och Raimo Muotka

För en aktiv verksamhet, som att ordna släktträff och andra evenemang krävs det mycket arbete. Tidigare släktrtäf har varit tio år sedan, så nästa skulle vara aktuellt.

 
Försäljning av släktboken
 
Den tredje upplagan av släktboken är till salu. Den har nya bilder och 750 nya namn. Exakta uppgifter hittar du från sidan "Släktbok".
 
Medlemsavgifter
 
Medlemsavgiften 10 € / år. Avgiften för en varaktig medlem är oförändrad 150 €. Bankuppgifterna hittar du på sidan "Bli medlem".
 
 
Information om släktträff 2011
 
På släktträffen deltog tillsammans 150 släktingar från Finland, Sverige och USA. Lördagen den 23.7. hade vi ett inofficiellt program och avsikten var att umgås och bekanta sig med varandra.
Festen började på högstadieskolan i Muonio. Presentationen av släktbokens 3:e upplaga samt utställningen som innehöll släktträd och även gamla foton bidrog till uppmuntrade disskussioner.
Arbetet med reviderade släktboken illustrerades med en pjäs för gästerna. På kvällen var vi tillsammans i Visannon Maja i Ylimuonio. Att träffas efter en lång tid och bekanta sig med "nya" släktingar och diskussioner om dagens tema gjorde att atmosfären var glad och trivsam.
 
Programmet på söndag 24.7. innehöll båda officiella och fria delar. Dagen började med gudtjänst i Muonio kyrka och därefter gjordes hedersgång till hjältegravar. Festen fortsatte på högstadieskolan och där hölls även årsmötet. Programmet varierades med tal- och musik, vuxen kör, solosång och även allsång. Talen innehöll både fakta och humor. Under pauser köpte gäster släktböcker och var ivrigt intresserade av utställningarna. Mat och kaffe med tårta hade ordnats i skolan, som gav mer tillfällen för diskussioner och bekantskap.